EXECUTAM URMATOARELE LUCRARI

EXECUTAM SERPENTINE SI SOBE IN CLOPOTE TIP CENTRALA TERMICA ..

EFECTUAM ISTALATII TERMICE (PANOURI SOLAR..

INCALZIRE IN PARDOSEALA,BOILERE)duminică, 26 mai 2013

CUM SE MONTEAZA UN SEMINEU TERMOCENTRALA LEGAT CU UN BOILER SI PANOURI SOLARE

Va aduc la cunostinta cum se face un semineu mai modern pentru vile care este si totodata cazan de incalzire a agentului termic care se leaga cu un boiler si calorifere cu randament de incalzire la peste 150mp cladire locubila..

Sa incepem ca deobicei cu materialele necesare;
 
1.Semineu tip cazan(centrala termica)

 2.Vas de expansiune 40l

 3.Pompa

 4.Thermomanometre


 5.Vana pe 3 cai

 6.Supapa de siguranta

 7.Regulator presiune apa

 8.Supapa de sens

 9.supapa termica de descarcare

 10.Robineti

 11.Senzor temperatura

 12.Panouri solare


 13.Boiler cu 2 serpentine

24.Schimbatorul de caldura
 25.Tabloul electronic


 Mai sunt foarte multe piese de montaj care nu le mai redau pe fiecare in parte..Acum sa trecem la fazele de executarea a semineului..
Incepem cu faza de jos a pardoselii se toarna un postament unde vine montat semineul se face si o scurgere pentru apa rezultata din condens ori in caz de avarie ..asta se face ca sa nu inundam casa unde este montat semineul .
Se aduc tevile de tur retur de la boiler prin pardoseala cat si o teava de la supapa de refulare in exterior si un cablu cu 3 fire pentru curent si un cablu cu 2 fire pentru senzor care face legatura intre boiler si semineu cu tablou electronic..
Dupa montajul semineului si racordarea la cos de fum trecem la modelarea formei pe care o va lua dupa planul stabilit de proprietar..

 Aici se izoleaza cu vata bazaltica interiorul la cosul de fum la iesirea din semineu cat si peretii din rigips la semineu..

Urmeaza placarea peretilor cu rigips total

 Se face instalatiia electrica la spoturi cat si prizele la TV si curent Aici am facut niste nise cu spoturi in ele si un aerisitor pentru o ardere mai buna
 Acum imbracam fata semineului in granit negru

 Aici deja ne apropiem de finalul lucrari ..Urmeaza legarea instalatiei ramase dupa faza cu semineul..panourile solare si boilerul cu toate kiturile si casetele cat si senzorii la instalatie..Montajul sa facut conform planului si instalatia lucreaza in varianta soare prin panouri,semineu cu lemne si centrala pe gaz..toate lucreaza automatizat si se ajuta una pe alta dupa preferinta si comanda data de proprietar la tabloul electronic al instalatiei..Cu astea fiind zise spor la caldura si bucurie de viata confortabila..


Sanatate.. George 0756938542

3 comentarii:

 1. Bună. Ai un cost estimativ pentru opera asta de artă?
  Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara
  Urmarind filmuletele d-voastra cu privire la diferite sisteme de incalzire a caselor si in acelasi timp si preperarea apei calde menajere...m-ar interesa si pe mine incalzirea unei case 160 mp (p+m)si prepararea apei calde menajere pentru o familie compusa din 4 persoane cu sistemul semineu+boiler tinand cont ca pentru alimentarea cu curent folosesc un sistem fotovoltaic de o putere instalata de 2 kw.Daca s-ar putea face un cost estimativ manopera+materiale.Multumesc anticipat.
  O seara placuta si un Craciun fericit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mai multe modele aici.. https://www.facebook.com/sobemoderne/photos

   0756938542 george

   Ștergere

Postări populare

CE AVANTAJE ARE O SOBA TIP CENTRALA TERMICA