EXECUTAM URMATOARELE LUCRARI

EXECUTAM SERPENTINE SI SOBE IN CLOPOTE TIP CENTRALA TERMICA ..

EFECTUAM ISTALATII TERMICE (PANOURI SOLAR..

INCALZIRE IN PARDOSEALA,BOILERE)vineri, 5 aprilie 2013

APLICARI SI FINISARI GLETURI..MECANIZAT


Va redau aici un filmulet cu o lucrare executata mecanizat in aplicarea gletului cu masina tip wagnercu o productivitate foarte mare la 8/ore de munca ..peste 1000/m2 in doar 3 muncitori .. si slefuiri cu masini speciale de la FLEX made SUA.. tot cu randament foarte mare raport pret si calitate cat si cantitate doar in 2 muncitori../8 ore cam 500/m2 gata pregatit spre amorsarea peretilor..                                        
aici va redau slefuire de betoane inainte de glet mecanizat..un glet cu aditivi pentru rezistenta la inghet dezghet

                                        

aici puteti vedea lucru de arta in ale vopsiri cu masini speciale fara risipa de materiale cat si fara multi muncitori care sa se fofileasca unul dupa altul si productivitate dar si calitate DELOC..in schimb un lucru facut mecanizat nu se compara cu unu manual in raport cantitate si calitate..

4 comentarii:

 1. BRAVO..E BETON AS VREA SA FAC SI EU ASA LA VILA MEA...BATEM PALMA..E AIA CE AM CAUTAT EU....REPEDE SI BINE....DECI SE POATE SI IN ROMANIA...NATA11...BAFTA!

  RăspundețiȘtergere
 2. salve cat m-ar costa asa o pompa chiar si second?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pe ea noua in germania am dat 11780 euro ...e masina de productie mare si este universala aplica foarte usor izolatii lichide( smoala)pentru acoperisuri pe baza de diluanti sika si alte marci care deabia se aplica cu pensula de gros ce este materialul...second cred ca 7000 euro

   Ștergere
 3. Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

  RăspundețiȘtergere

Postări populare

CE AVANTAJE ARE O SOBA TIP CENTRALA TERMICA